Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » FUN_SPOTS

FUN_SPOTS

Το ηλεκτρονικό στέκι της νεολαίας στην Αθήνα!

Κάτι νέο έρχεται σύντομα στην πόλη μας!

Η νεολαία της Αθήνας τα τελευταία χρόνια δεν αρέσκεται στις κλασικές προτάσεις και στα συνηθισμένα για την ψυχαγωγία της. Θέλει το κάτι διαφορετικό, ξεχωριστό, ψαγμένο, θέλει να χαθεί μέσα στα στενά της πόλης και να ανακαλύψει, θέλει να έχει γύρω της άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα. Δεν έχει σημασία εάν εκεί που θα πάει θα είναι μικρό ή μεγάλο, κοντά στο σπίτι ή μακριά – εάν της αρέσει, εκεί θα πάει.

Είμαστε και οι ίδιοι μέρος της νεολαίας της Αθήνας και με το παραπάνω σκεπτικό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το project αυτό. Η σελίδα αυτή θα περιλαμβάνει προτάσεις φαγητού, ποτού, καφέ, ένδυσης και ψυχαγωγίας για τη νεολαία, αλλά και όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν κάτι καινούριο μέσα στην ίδια τους την πόλη.

Το project μας όμως δεν θα σταματήσει εκεί – στόχος μας είναι να προβάλλουμε την όμορφη πλευρά της πόλης μας. Για να αναδείξουμε μια Αθήνα που δεν είναι τόσο γνωστή, θα πραγματοποιήσουμε αφιερώματα σε σημεία ενδιαφέροντος της πόλης, καθώς και σε ανεξάρτητες ενέργειες που διοργανώνονται, όπως μουσικές, θεατρικές, αθλητικές εκδηλώσεις, σε δράσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης και άλλα άρθρα όπου επικεντρώνονται στη νεολαία και όχι μόνο.

Ελπίζουμε να σας βλέπουμε συχνά στο ηλεκτρονικό μας στέκι!

Ανακαλύψτε την!