Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Απλώς διαλέγετε ανάμεσα στις διαθέσιμες ημερομηνίες, συμπληρώνετε τις απαιτούμενες πληροφορίες παρακάτω και πατάτε “Προγραμματισμός Ημερομηνίας”. Το αρμόδιο τμήμα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για την επιβεβαίωση του Προγραμματισμού.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κλείσετε παραπάνω από 1 ημέρες, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία για όσες μέρες θέλετε.

Ημερολόγιο:

Το ημερολόγιο φορτώνει...
-
Διαθέσιμες ημερομηνίες
 
-
Κλεισμένες ημερομηνίες

*με τη συμπλήρωση της παραπάνω φόρμας, συναινείτε στη χρήση των παραπάνω δεδομένων από την εταιρία IKARUS Direct Marketing για τον Προγραμματισμό της διανομής. Τα δεδομένα που θα αποστείλετε συμφωνούν με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), θα παραμείνουν απόρρητα και θα μείνουν στη βάση δεδομένων μας για διάρκεια 12 μηνών πριν διαγραφούν. Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφούν νωρίτερα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκλογές 2023Αναλαμβάνουμε την οργάνωση της προεκλογικής σας καμπάνιας

ΔΙΑΝΟΜΕΣ | ΑΦΙΣΕΣ | VIDEO SPOT | ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣΠροβληθείτε φθηνά ηλεκτρονικά στην περιοχή του ΠΕΙΡΑΙΑ

Η IKARUS Direct Marketing, σε συνεργασία με το τηλεοπτικό συνεργείο STUDIO MAGIC, σας δίνουν τη δυνατότητα να γίνετε χορηγοί στις αθλητικές δραστηριότητες του Πειραιά, αλλά και της Γ' Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, προβάλλοντας το διαφημιστικό σας banner στις live μεταδώσεις μας στο internet.

*ισχύει έως 30 Απριλίου 2023