Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διανομές Εντύπων

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιοπιστία και συνέπεια στον τομέα της έντυπης διαφήμισης, έναν τομέα όπου πάσχει από εμπιστοσύνη στην ποιότητα δουλειάς

Αναλαμβάνουμε τη διανομή των εντύπων σας με οργάνωση και συνέπεια. Το συνεργείο μας απαρτίζεται από έμπειρα και με όρεξη άτομα, ενώ μέσω του ομαδάρχη μας που είναι παρών κατά τη διάρκεια της διανομής για τον συντονισμό και τον έλεγχο της ομάδας, εξασφαλίζουμε ότι η διανομή των εντύπων σας θα πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε:
• Διανομές Σάρωση Χάρτη, D2D (door to door), ή και σε γραμματοκιβώτια
• Διανομές B2B (business to business)
• Σε σταθερά σημεία χέρι – χέρι
• Διανομή ονομαστικών φακέλων
• Διανομές σε παρμπρίζ αυτοκινήτων
• Τοποθέτηση αφισών

Εργαστείτε σε εμάς

Εάν θέλετε κι εσείς να μπείτε στο δυναμικό μας και στην ομάδα μας και να ξεκινήσετε να δουλεύετε μαζί μας σαν διανομέας εντύπων, μπορείτε να κάνετε αίτηση! Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη, καθώς οι Ομαδάρχες μας θα αναλάβουν την εκπαίδευσή σας και την ομαλή προσαρμογή σας.

Ο τρόπος διανομής εξαρτάται από τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας και από τα αποτελέσματα που θέλει να πετύχει. Έχουμε την εμπειρία να σας προτείνουμε τους καλύτερους τρόπους διανομής, ώστε το έντυπο να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα χέρια και με στόχο να αυξήσουμε τις πιθανότητες να προκύψει νέος πελάτης για την επιχείρησή σας.

Πριν την υλοποίηση κάθε διανομής, προηγείται ο σωστός προγραμματισμός της, πάντα σε συνεννόηση μαζί σας. Μπορούμε να σας προτείνουμε το καλύτερο Πλάνο Διανομής, κάνοντας και εκτίμηση της συνολικής ποσότητας εντύπων που θα χρειαστούν.

Το προσωπικό μας έχει την πρακτική εμπειρία που θα σας βοηθήσει να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να αυξήσουμε τις πιθανότητες τα έντυπά σας να οδηγήσουν σε παραγγελία ή πώληση.

Η διανομή των εντύπων γίνεται με βάση τα κουδούνια που έχουν γραμμένα ονόματα και προτείνουμε να τοποθετούνται είτε στα κεντρικά γραμματοκιβώτια των σπιτιών, είτε στο χερούλι της κεντρικής τους πόρτας, είτε σε κάποιο άλλο εμφανές σημείο νοικοκυρεμένα, ώστε να μην προκαλέσουν πρόβλημα στους κατοίκους

Έντυπα σε γραμματοκιβώτια αφήνονται μόνο στην περίπτωση όπου είναι σε καλή κατάσταση και φαίνονται ότι χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους.

Η διανομή στα καταστήματα γίνεται μέσα στον χώρο και το έντυπο δίνεται κατευθείαν στον υπάλληλο. Στους υπόλοιπους εργασιακούς χώρους (δημόσιες υπηρεσίες & γραφεία) επιχειρούμε να μπούμε στον χώρο και να δώσουμε το έντυπο σε κάθε εργαζόμενο, αλλιώς αφήνεται ανάλογος αριθμός εντύπων στη ρεσεψιόν ή τον θυρωρό του κτιρίου.

Υπεύθυνοι για τη σωστή υλοποίηση του Πλάνου Διανομής είναι οι Ομαδάρχες, οι οποίοι είναι πάντα παρόν σε όλες τις διανομές και εξασφαλίζουν τον συντονισμό, τον εφοδιασμό και τον έλεγχο της ομάδας των διανομέων.

Οι διανομείς μας είναι αξιόπιστοι και έχουν την εκπαίδευση και εμπειρία για να εξασφαλίσουν τη σωστή δουλειά, όμως, για τη δική σας ενημέρωση, εφαρμόζουμε μια σειρά εργαλείων, ώστε να είστε πλήρως ενήμεροι ότι κάθε φυλλάδιο θα μοιραστεί όπως πρέπει.

Κατά τη διάρκεια της διανομής, ο Ομαδάρχης μας κάνει συχνούς ελέγχους στους δρόμους και στα σημεία, ώστε να επιβεβαιώσει ότι η διανομή εξελίσσεται σύμφωνα με τον Προγραμματισμό. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, πραγματοποιεί φωτογράφιση της τοποθέτησης των εντύπων και των σημείων μέσω ειδικής εφαρμογής, η οποία προσθέτει στίγματα στους ηλεκτρονικούς μας χάρτες, ώστε να έχετε δείγματα της δουλειάς μας και έλεγχο της εμβέλειας που καλύφθηκε.

Σε πολλές περιπτώσεις, εφαρμόζουμε μέσω της δικής μας πλατφόρμας τη Ζωντανή Εξέλιξη Διανομής, μια εφαρμογή όπου, μέσω ενός link, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη της διανομής με στίγματα των διανομέων μας και του Ομαδάρχη και να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο.

Πάντα, όμως, σας παροτρύνουμε να δείτε και να εξακριβώσετε οι ίδιοι την ποιότητα της δουλειάς μας κατά τη διάρκεια της διανομής. Ο Ομαδάρχης μας θα είναι στη διάθεσή σας άμεσα για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Για να είστε ήσυχοι ότι η διανομή εξελίσσεται σύμφωνα με τον Προγραμματισμό μας, αλλά και για να έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε απευθείας την ώρα που αυτή γίνεται, παρέχουμε τη δυνατότητα της Ζωντανής Εξέλιξης Διανομής.

Η Ζωντανή Εξέλιξη Διανομής είναι μια εφαρμογή όπου, πριν την έναρξη της διανομής, λαμβάνετε ένα link, το οποίο ενεργοποιείται με την έναρξη της διανομής και μπορείτε να μπείτε από οποιονδήποτε browser υπολογιστή ή κινητού. Όταν μπείτε στην εφαρμογή αυτή, θα μπορείτε να βλέπετε στίγματα πάνω στον χάρτη, όπου το κάθε στίγμα αντιστοιχεί σε έναν διανομέα μας και την τοποθεσία του σε ζωντανό χρόνο. Έτσι, ενημερώνεστε άμεσα και live κατά τη διάρκεια της διανομής, πριν ακόμη λάβετε το τελικό Report Αποτελεσμάτων.

*Η εφαρμογή δεν ενεργοποιείται σε όλες τις διανομές και τους διανομείς. Ισχύουν προϋποθέσεις, κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.

Το συνεργείο μας δεν περιορίζεται απλώς στο να κάνει διανομή των εντύπων σας, αλλά είναι εκπαιδευμένοι και στο να εντοπίζουν και να αναφέρουν την κίνηση των ανταγωνιστών σας της περιοχής (πχ κίνηση από μηχανάκια delivery, κουτιά παραγγελιών μέσα σε εργασιακούς χώρους, ανταγωνιστικά έντυπα μοιρασμένα στην περιοχή κτλ), ώστε να έχετε εικόνα του ανταγωνισμού σας.

Επίσης, με όσους εργαζόμενους ή κάτοικους της περιοχής καταφέρουμε να έρθουμε σε επαφή, τους ενημερώνουμε για το έντυπο που μοιράζουμε και το κατάστημα σας, και προσπαθούμε να πάρουμε ένα feedback από σχόλια, όπως για το εάν γνωρίζουν το κατάστημα σας, εάν έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας κτλ.

Τέλος, εάν προκύψουν εργασιακοί χώροι με πολλούς εργαζόμενους ή δημόσιες υπηρεσίες, γίνεται καταγραφή της διεύθυνσης και του είδους του σημείου, ώστε να είστε ενήμεροι για τα Σημεία Ενδιαφέροντος που βρίσκονται στην περιοχή σας. Το παραπάνω είναι επίσης χρήσιμη πληροφορία η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί και με άλλους τρόπους μελλοντικά, όπως για παράδειγμα η διανομή χέρι-χέρι στην είσοδο στους υπαλλήλους ή ο Προγραμματισμός κάποιας προωθητικής ή B2B ενέργειας.

Μετά τη λήξη κάθε διανομής, λαμβάνετε το Report Αποτελεσμάτων το οποίο θα περιλαμβάνει:
• τον χάρτη σημειωμένο με την εμβέλεια που καλύφθηκε
• την καταγραφή των εντύπων που δόθηκαν συνολικά και ανά τομέα
• τις φωτογραφίες με τα ηλεκτρονικά στίγματα
• αναφορά για τα ανταγωνιστικά έντυπα που βρέθηκαν μοιρασμένα στην περιοχή και τον συνολικό ανταγωνισμό της περιοχής
• αναφορά για τα Σημεία Ενδιαφέροντος
• το feedback με τα σχόλια του κόσμου με τον οποίο επικοινωνήσαμε

Η παραπάνω αναλυτική αναφορά λαμβάνεται με δύο τρόπους: αφήνεται από τον Ομαδάρχη μας στο τέλος της διανομής στην επιχείρηση σας, αλλά το λαμβάνετε και ηλεκτρονικά στο e-mail σας από τα κεντρικά μας.