Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η IKARUS Direct Marketing, σε συνεργασία με το τηλεοπτικό συνεργείο STUDIO MAGIC, σας δίνουν τη δυνατότητα να γίνετε χορηγοί στις αθλητικές δραστηριότητες του Πειραιά, αλλά και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. Το τηλεοπτικό συνεργείο του STUDIO MAGIC λειτουργεί από το 1990, καλύπτοντας αγώνες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ και πολλών άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων. Από το 2011 μπορούμε να σας παρέχουμε και τη δυνατότητα για streaming υπηρεσίες ζωντανά.

Μπορείτε να βάλετε το διαφημιστικό σας banner στις ζωντανές μας μεταδώσεις που γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο και να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στους θεατές από Πειραιά και τις γύρω περιοχές. Εκτός από διαφήμιση, το όνομα της επιχείρησης συνδέεται με τον χώρο του Πειραϊκού τοπικού ποδοσφαίρου σαν χορηγός και γίνεται γνωστό στους οπαδούς του αθλήματος.

ΤΙΜΕΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ

Διαφημιστικό banner30€/αγώνα
Μηνιαίο πακέτο για 4 αγώνες τον μήνα100€/μήνα
Διαφημιστικό video60€/αγώνα
Μηνιαίο πακέτο για 4 αγώνες τον μήνα200€/μήνα
Ζωντανή μετάδοση με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ χορηγία
+ banner + video + συνεντεύξεις + τρέιλερ αγώνα
100€/αγώνα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

Διαφημιστική προβολή σε όλο το πρόγραμμα του
σταθμού με video και banner έως τη λήξη των
Πρωταθλημάτων
από 600€ –> 400€

Προβάλλετε την επιχείρηση σας μέσω του MAGIC STUDIO TV, μιας σελίδας με 11,500 μέλη. Κάθε μας μετάδοση έχει τουλάχιστον 500 μοναδικές προβολές.

*οι παραπάνω τιμές και πακέτα ισχύουν έως τη λήξη των Πρωταθλημάτων της σεζόν 2022-2023
*στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Χαρακτηριστικά link της δουλειάς μας θα βρείτε παρακάτω:
ΑΜΦΙΑΛΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Στα παραπάνω link μπορείτε να δείτε, εκτός από τον τρόπο που μπαίνουν τα banner και μπορείτε να διαφημιστείτε, αλλά και ένα δείγμα το πόσες μοναδικές προβολές μπορεί να λάβει μια μετάδοση. Επίσης, μπορείτε να επαληθεύσετε και εσείς την ποιότητα των ζωντανών μεταδόσεων του συνεργείου μας.

  • Οι τιμές αφορούν προβολή banner ή βίντεο 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 10 λεπτά στο ημίχρονο και 5 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα, μαζί με τα στιγμιότυπα του αγώνα.
  • Το banner σας μπορεί να σχεδιαστεί από το δημιουργικό μας τμήμα ΔΩΡΕΑΝ, σε συνεννόηση μαζί σας. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, το τμήμα μας αναλαμβάνει επίσης και τη δημιουργία επαγγελματικού βίντεο με χρέωση ανάλογα τη διάρκεια και τις απαιτήσεις σας.

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας να γίνετε χορηγοί των μεταδόσεών μας και το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί σας

Τα δεδομένα που θα αποστείλετε συμφωνούν με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), θα παραμείνουν απόρρητα και θα μείνουν στη βάση δεδομένων μας για διάρκεια 12 μηνών πριν διαγραφούν. Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφούν νωρίτερα, επικοινωνήστε μαζί μας.